Προϊόντα Ποδολογίας SUDAcare!!

Προϊόντα Ποδολογίας SUDAcare!!

Η Απόλυτη Περιποίηση Ποδολογίας με SUDAcare!!

Γνωρίστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη αλλά και τον κόσμο στον τομέα της θεραπείας, περιποίησης κι αισθητικής ποδιών. Τα Γερμανικής προέλευσης προϊόντα της SUDA  επιφέρουν άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα σε κάθε είδους περίπτωση θεραπείας αλλά και αισθητικής ποδιών, με μια τεράστια γκάμα προϊόντων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών περιπτώσεων.

Η θεραπευτική φροντίδα των ποδιών δεν είναι πολυτέλεια, είναι υγεία. Επιβάλλεται , ιδιαίτερα σε ευπαθής ομάδες που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, Ρευματοπάθειες, πόνους που προέρχονται από κάλους, εισφρύσεις νυχιών, φλεγμονές νυχιών και κάλων κ.λ.π.

Ο ποδολόγος – ποδοθεραπευτής είναι σε θέση να διαγνώσει και να φροντίσει τα παραπάνω προβλήματα των ποδιών. Σημαντική είναι και η πρόληψη σε διάφορες παθήσεις, ειδικά στο διαβητικό πόδι. Για τους λόγους αυτούς η SUDA είναι δίπλα στον επαγγελματία προσφέροντας του την δυνατότητα να αντιμετωπίσει κάθε είδους κατάσταση με τα ειδικά προϊόντα της, στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Πιο αναλυτικά διαθέτει τις εξής κατηγορίες προϊόντων:

 • Γενική Σειρά
  Για την κάλυψη των αναγκών γενικού περιεχομένου (όπως η χρήση των Κερατολυτικών κρεμών για τις σκληρές επιφάνειες ή το IceGel για την αντιμετώπιση πιθανού πρηξίματος ή ελαφριάς μορφής οιδήματος). Τα προϊόντα της σειράς αυτής απευθύνονται ακόμα και στους απλούς καταναλωτές για χρήση κατά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.
 • Red Line (Κόκκινη Σειρά)
  Η Κόκκινη Σειρά είναι μια ειδική σειρά προϊόντων που απευθύνονται αποκλειστικά στον επαγγελματία τεχνίτη- ποδολόγο. Τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία αυτή είναι διαθέσιμα στο εμπόριο ΜΟΝΟ μετά από συνταγή ειδικού ποδολόγου-ποδοθεραπευτή ή ιατρικής γνωμάτευσης. Περιλαμβάνει ειδικές θεραπείες για την αντιμετώπιση παθήσεων, μυκητιάσεων και διαφόρων πιο εξιδανικευμένων προβλημάτων ποδιών. Αναλόγως την περίπτωση υπάρχει πάντα ένας υπεύθυνος ειδικός σύμβουλος για να μπορέσει να σας καθοδηγήσει στην απόκτηση του σωστού προϊόντος για το εκάστοτε πρόβλημα.
 • Σειρά Διαβητικών
  Μη ξεχνάμε την πιο ευπαθή ομάδα που βρίσκουμε συχνά μπροστά μας, τους πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη. Οι άνθρωποι αυτοί χρίζουν ειδικής αντιμετώπισης όσον αφορά την οποιαδήποτε θεραπεία που πρέπει να ακολουθηθεί για το εκάστοτε πρόβλημα τους. Η SUDA έχει φροντίσει και γι αυτό με την σειρά ειδικών προϊόντων για Διαβητικούς! Σε αυτή την σειρά θα βρείτε όλα τα προϊόντα θεραπευτικής φροντίδας ποδιών για διαβητικούς, για να δοθεί η δυνατότητα στους ποδιάτρους-ποδοθεραπευτές να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα ποδολογικής φύσεως της ευπαθούς αυτής ομάδας.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ:

  «ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»