Ποδολογία

Ονυχοπλαστική

targetΟ στόχος της Ονυχοπλαστικής είναι η επαναφορά της φυσικής κατάστασης και θέσης του νυχιού. Η χρήση της Ονυχοπλαστικής γίνεται “επιτακτική” στην περίπτωση που υπάρχει μια περίπτωση προβλήματος όσον αφορά την δυσμορφία των νυχιών. Προσφέρει σίγουρα αποτελέσματα και αποτρέπει από τον περαιτέρω τραυματισμό της κοίτης.

Η Ονυχοπλαστική (προσθετική νυχιών) είναι μία μέθοδος αποκατάστασης των νυχιών. Πραγματοποιείτε με αντιμυκητιακά προϊόντα και συνιστάται σε οποιοδήποτε πρόβλημα δυσμορφίας νυχιών. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στην περίπτωση του τραυματισμού, αποκόλλησης, της μερικής ή ολικής αφαίρεσης των νυχιών, η εφαρμογή της Ονυχοπλαστικής γίνεται απαραίτητη ώστε να αποφευχθεί ο τραυματισμός της κοίτης που μπορεί να δημιουργήσει παραμορφώσεις!

Τα νύχια τροχίζονται με την τεχνική της φρέζας, χωρίς πόνο. Αφαιρούμε το πάσχων σημείο του νυχιού όταν αντιμετωπίζουμε μύκητες ή ονυχογρύπωση και δημιουργούμε με διάφορα υλικά (ανάλογα την περίπτωση) νέο νύχι το οποίο δείχνει φυσικό και όμορφο.

Συχνές ερωτήσεις

  • Ανώδυνη εφαρμογή του ελάσματος-αγκύλης.
  • Άμεση απελευθέρωση από τον πόνο με το ανασήκωμα του νυχιού από την ονυχαία αύλακα.
  • Αποφυγή χειρουργικής επέμβασης, ειδικά σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη.
  • Καμία απουσία από την εργασία ή τις καθημερινές δραστηριότητες, ακόμη και τον αθλητισμό.
  • Άμεση χρήση υποδημάτων.

Μέσω της τοποθέτησης ελάσματος-αγκύλης είναι περιττή η χειρουργική επέμβαση. Το νύχι μεγαλώνοντας επανέρχεται στην αρχική, φυσιολογική του κατάσταση.

Ακριβώς το αντίθετο. Το έλασμα τοποθετείται εξειδικευμένα χωρίς πόνο και είναι αμέσως αισθητή η απελευθέρωση από τον πόνο.