Εκπαίδευση

PODOFIX-ELASMATA-ORTHONIXIAS

Θεραπεία με PODOFIX®

Το Podofix®  έλασμα προσκαλείται  στο εισφρυόμενο ή κυρτό προς τα μέσα νύχι πριν συσφιχθεί. Στην συνέχεια το εσωτερικό σύρμα ενεργοποιείται και απαλά τραβάει το νύχι μακριά από τις πτυχές. Αυτό βοηθάει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση εισφρύσεων νυχιών με ένα σχετικά “ευγενικό” τρόπο. Το Podofix®  επίσης βοηθάει στην υγιή ανάπτυξη του νυχιού. Η διαδικασία της θεραπείας δεν επηρεάζει την καθημερινότητα του ασθενή.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το Podofix®  έλασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες περιπτώσεις παραμόρφωσης, οδυνηρών εισφρύσεων και κυρτώσεων των νυχιών.
Το έλασμα αυτό συνίσταται επίσης για θεραπείες υπερκεράτωσης και κάλων στις πτυχές των νυχιών. Είναι κατάλληλο ακόμα και για αισθητικές διορθώσεις ελαφρών παραμορφώσεων των νυχιών. Το Podofix®  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προετοιμασία για το έλασμα 3ΤΟ Plus+ ή για το COMBIped, αν το νύχι είναι πολύ κολλητό στο δέρμα για να μπορέσει να γαντζωθεί.
Παρέχει ένα απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο υποστήριξης των νυχιών ως προς την σωστή ανάπτυξη και την αποτροπή των επανειλημμένων εισφρύσεων μετά την θεραπεία με έλασμα.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΛΛΑ

Σε αντίθεση με τα συμβατικά ελάσματα, το Podofix®  μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους νυχιών και να κολληθεί στο νύχι σε μερικά δευτερόλεπτα.
Το έλασμα μετά ενεργοποιείται και συσφίγγεται με το σύρμα που βρίσκεται μέσα, παρέχοντας τέλειο ταίριασμα και βεβαιώνοντας την ισχύ και το μέγιστο αποτέλεσμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το έλασμα Podofix® αποτελείται απο το ελαστικό πλαστικό μαξιλαράκι το οποίο κολλάται στο νύχι και περιλαμβάνει το ενεργό σύρμα που συσφίγγει το έλασμα όταν προσκολληθεί πάνω στο νύχι.
Αφού τοποθετηθεί σωστά, το σύρμα ρυθμίζεται σε μια εσοχή του πλαστικού μαξιλαριού όπου σφραγίζεται ομαλά.
Το Podofix®  είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορά μεγέθη:

 • MINI (12mm)
 • Small (16mm)
 • Medium (19mm)
 • Large (22mm)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΒΗΜΑ 1

 • Το πλαστικό μαξιλαράκι λυγίζεται και προσαρμόζεται στο σχήμα του νυχιού του ασθενή

ΒΗΜΑ 2

 • Πριν από την σύσφιξη το έλασμα κολλάται στο νύχι. Η διάρκεια πολυμερισμού είναι περίπου 1 λεπτό.

ΒΗΜΑ 3

 • Το έλασμα ενεργοποιείται γυρίζοντας την εσωτερική εσοχή του σύρματος. Αυτό ανασηκώνει τις άκρες του νυχιού κι ανακουφίζει άμεσα τον περιβάλλον ιστό. Η ένταση ρυθμίζεται ανάλογα την περίπτωση του ασθενούς.

ΒΗΜΑ 4

 • Όταν κόψουμε το περίσσιο σύρμα και το τριμάρουμε, τοποθετούμε το προϊόν PediGel στην εσοχή καλύπτοντας το σύρμα και το σφραγίζουμε σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα.

Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για ασθενείς όλων των ηλικιών ακόμα και για άτομα με αλλεργία στο νικέλιο αλλά και για διαβητικούς.

  Φόρμα επικοινωνίας

  Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας;

  Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2510 230900 ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.