Μακιγιάζ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στην Ακαδημία Nias δίνουμε έμφαση στην γνώση και στην εξειδίκευση, είτε αυτή απευθύνεται σε μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου είτε όχι.
Με τα σεμινάρια εκπαίδευσης AutoMakeUp μπορεί ο καθένας να εκπαιδευτεί πάνω στην τέχνη του Μακιγιάζ και να είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς την παρέμβαση κάποιου ειδικού Make Up Artist.

Όσο για τους μελλοντικούς επαγγελματίες Make Up Artists οι επιλογές είναι πολλές. Εκτός από την Βασική Εκπαίδευση Επαγγελματικού Μακιγιάζ, δίνουμε την δυνατότητα  επιλογής τριών πακέτων εκπαίδευσης, που το καθένα καλύπτει διαφορετικές τεχνικές και ανάγκες στον κλάδο αυτό.
Μη περιμένεις λοιπόν, δες το πακέτο που σου ταιριάζει και συμπλήρωσε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή κάλεσε μας στο 2510 230900 για να σε εξυπηρετήσουμε!
Η επιλογή είναι στα χέρια σου!!

Η εκπαίδευση του μακιγιάζ γίνεται από την Ελένη Ιακώβου, η οποία παράλληλα με τις Πανεπιστημιακές σπουδές της στην Αθήνα, εκπαιδεύτηκε και ως Make Up Artist. Από το 2003 έκανε το πάθος της επάγγελμα και εργάστηκε στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λευκωσία της Κύπρου απ’ όπου και κατάγεται, αλλά και την Καβάλα στην οποία ζει τα τελευταία 12 χρόνια με τον σύζυγο και τα 2 παιδάκια της.

Έχει συνεργαστεί με πρακτορεία μοντέλων και φωτογράφους, έχει συμμετάσχει σε Fashion Weeks και έχει αναλάβει το μακιγιάζ τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών του ANT1.

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθεί συνεχώς τα τελευταία trends και τις τάσεις του μακιγιάζ και τα εντάσσει στην ύλη του εκπαιδευτικού προγράμματος. Μαζί της μπορείς να μάθεις για τις βασικές αρχές του μακιγιάζ, τις πιο in τεχνικές, αλλά κυρίως ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ για τον κάθε τύπο προσώπου, γιατί όπως συνηθίζει να λέει «Το μακιγιάζ είναι Προσωπική Υπόθεση».

Απόκτησε εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στον μαγικό κόσμο του Μακιγιάζ.

Παρακάτω θα βρεις τις κατηγορίες εκπαίδευσης του Μακιγιάζ

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσουν!

Κάλεσε μας στο 2510230900 ή στείλε μας μήνυμα στο Messenger !!