Ο κλάδος του Μακιγιάζ στην Ακαδημία NIAS

Ο κλάδος του Μακιγιάζ στην Ακαδημία NIAS

Ένας από τους πιο γνωστούς τομείς ομορφιάς που είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας είναι ο γνωστός τομέας του Μακιγιάζ.
Το Μακιγιάζ ή αλλιώς Πολυδιάστατη Ψιμυθιολογία, όπως είναι η ελληνική του ονομασία, είναι  το μέσο με το οποίο ο επαγγελματίας τεχνίτης εκμεταλλεύεται πλήρως τα χαρακτηριστικά του πελάτη του, χαρίζοντας του ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η τέχνη αυτή δίνει την δυνατότητα στον μακιγιέζ, ή αλλιώς MakeUp Artistνα δημιουργήσει μαγικά αποτελέσματα, που έχουν τέλος μόνο εκεί που τελειώνει η φαντασία του.

NIAS ACADEMY

Η Ακαδημία NIAS προσφέρει την δυνατότητα εκπαίδευσης της τέχνης του Μακιγιάζ, παρέχοντας στον ανερχόμενο επαγγελματία τεχνίτη όχι μόνο την γνώση και την εμπειρία για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να κάνει τις φαντασία του πράξη. “Sky is the limit” όπως λένε οι Αμερικάνοι. Δηλαδή το μόνο όριο που μπορείς να θέσεις είναι η ίδια σου η φαντασία. Στις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής, ο μαθητής μυείται στα μυστικά της τέχνης του Μακιγιάζ, αποκτώντας γνώσεις και καλλιεργώντας το ταλέντο του. Αυτό θα μπορέσει να τον οδηγήσει στην πραγματική επαγγελματική επιτυχία.
Μεγάλος σύμμαχος μας στην επιτυχία και το μεγαλύτερο εργαλείο που δίνεται στα χέρια του μακιγιέζ , είναι τα καταξιωμένα προϊόντα της διάσημης εταιρίας KRYOLAN. Ως μια από τις πρώτες εταιρίες καλλυντικών στον κόσμο, από το 1945, χρησιμοποιεί καινοτόμες και πρωτοποριακές φόρμουλες κατασκευάζοντας δικά της προϊόντα Μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει ότι η επιτυχία είναι πλέον μονόδρομος!!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ολοκληρώνοντας την Βασική Εκπαίδευση, ο επαγγελματίας πλέον μακιγιέζ, έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει σεμινάρια Workshop. Τα σεμινάρια αυτά θα τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει την τεχνογνωσία του στο Μακιγιάζ και θα έχουν σίγουρα μεγάλο αντίκτυπο στην επαγγελματική καριέρα του. Με την ολοκλήρωση του εκάστοτε σεμιναρίου δίνεται γραπτή πιστοποίηση παρακολούθησης!

Για τους λάτρες του Μακιγιάζ που δεν θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο αυτό, αλλά θέλουν να έχουν την σωστή τεχνική και γνώση της διαδικασίας του Μακιγιάζ, έχουμε την λύση. Σε ποια γυναίκα άλλωστε δεν αρέσει να βάφεται και να εντυπωσιάζει τους γύρω της? Η λύση είναι το σεμινάριο AutoMakeUp.
Με το σεμινάριο αυτό όλες οι γυναίκες μαθαίνουν την ακριβή διαδικασία περιποίησης προσώπου, τα βασικά βήματα του μακιγιάζ, συνδυασμούς χρωμάτων και διάφορα άλλα απαραίτητα στοιχεία που θα κάνουν το αποτέλεσμα να είναι απλά εκθαμβωτικό.

Για επαγγελματίες και μη, η απάντηση στην εκπαίδευση είναι μία, NIAS ACADEMY!!