Ποδολογία

Laser Soft

Το Laser soft είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της φλεγμονής. Δημιουργεί μια φωτοσύνθεση διεγείροντας την ανάπλαση των υγιών κυττάρων.
Πρόκειται για μια θεραπεία προηγμένης τεχνολογίας, ανώδυνη και απολύτως ασφαλή για την υγεία.Κατά τη διαδικασία θεραπείας, χάρη στην χαμηλή ενεργειακή στάθμη του Laser ως “Soft”, αξιοποιείται το “ήπιο” φάσμα του φωτός και τα μήκη κύματος, παρέχοντας ευεργετική δράση και θεραπευτικές ιδιότητες.

Το Laser Soft είναι ακίνδυνο για τον ασθενή λόγω της χαμηλής ισχύος και του μήκους κύματος της ακτινοβολίας. Η κόκκινη δέσμη (φως laser) που διαθέτει λειτουργεί για να διεγείρει τα υγιή κύτταρα και να τα επαναφέρει σε λειτουργία, βελτιώνοντας την χροιά του δέρματος, επισπεύδοντας την επούλωση του.
Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Δερματικές παθήσεις, έκζεμα, έρπη, ψωρίαση, ουλές, πληγές, έλκη κτλ.

Συχνές ερωτήσεις

  • Ανώδυνη εφαρμογή του ελάσματος-αγκύλης.
  • Άμεση απελευθέρωση από τον πόνο με το ανασήκωμα του νυχιού από την ονυχαία αύλακα.
  • Αποφυγή χειρουργικής επέμβασης, ειδικά σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη.
  • Καμία απουσία από την εργασία ή τις καθημερινές δραστηριότητες, ακόμη και τον αθλητισμό.
  • Άμεση χρήση υποδημάτων.

Μέσω της τοποθέτησης ελάσματος-αγκύλης είναι περιττή η χειρουργική επέμβαση. Το νύχι μεγαλώνοντας επανέρχεται στην αρχική, φυσιολογική του κατάσταση.

Ακριβώς το αντίθετο. Το έλασμα τοποθετείται εξειδικευμένα χωρίς πόνο και είναι αμέσως αισθητή η απελευθέρωση από τον πόνο.