Πινέλα Ονυχοπλαστικής Roubloff !!

Πινέλα Ονυχοπλαστικής Roubloff !!

Η Απόλυτη Δημιουργία στην Ονυχοπλαστική με Πινέλα Roubloff !!

Τα διάσημα πινέλα Roubloff Ρώσικης κατασκευής, τα οποία είναι τα Νο 1 πινέλα στην Ευρώπη και ανάμεσα στα 4 καλύτερα του κόσμου, είναι τώρα στη διάθεση σας για να τα γνωρίσετε και να τα αποκτήσετε!

Με τη χρήση των πινέλων Roubloff οι δυνατότητες δημιουργίας στον τομέα της ονυχοπλαστικής είναι απεριόριστες, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές τεχνικές που θέλει να ακολουθήσει ο κάθε επαγγελματίας τεχνίτης του χώρου. Στην τεράστια γκάμα πινέλων της Roubloff μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Πινέλα για Nail Art, Gel, Ακρυλικό και Ombre είναι λίγες από τις κατηγορίες τις οποίες καλύπτει το φάσμα της ποικιλίας πινέλων για νύχια της Roubloff.

Η μικρή μήκους λαβή των πινέλων Roubloff τα καθιστά ιδανικά και πανεύκολα στη χρήση. Επιπροσθέτως η λαβή είναι εμποτισμένη με βερνίκι ανθεκτικό σε χημικά που επιτρέπει τη χρήση του με διαλύτες και την διατήρηση της ωραίας παρουσίας του πινέλου. Η δέσμη των τριχών είναι τοποθετημένη με κόλλα ανθεκτική σε χημικά. Αυτό αποτρέπει την απώλεια τριχών ακόμα και μετά τη χρήση χημικών στοιχείων.

Για τα πινέλα Roubloff χρησιμοποιείται επιχρωμιωμένος κρίκος από ορείχαλκο (ασήμι) και τρίχα πινέλου της καλύτερης ποιότητας:

1.Kolinsky– αποδεδειγμένο ως ιδανικό για Gel Modelling και Nail Design.

2. Siberian Kolinsky– Ο “Master” των τριχών. Αυτή η τρίχα προέρχεται από την ουρά του αρσενικού Kolinsky Σιβηρίας κατά την χειμερινή περίοδο που η γούνα του είναι χνουδωτή.

3. Brown Synthetic– χρησιμοποιείται σε πινέλα με λεπτότερη πλήρωση.

Για όλα τα υπόλοιπα πινέλα με συνθετική τρίχα χρησιμοποιείται ένα άριστης ποιότητας λεπτό νήμα Ιαπωνικών κατασκευαστών: Yellow Synthetic για πινέλα Gel (series GC) και απομίμηση Kolinsky για πινέλα design (series DS).

 

Με τα πινέλα Roubloff η ονυχοπλαστική γίνεται ” παιχνίδι ” στα χέρια σας!!