Εταιρία

Η Εταιρία μας

Η εταιρία NIAS ιδρύθηκε το 1960 από την Ευγενία Μωυσιάδου. Η διαδρομή που ακολούθησε η επαγγελματίας και ιδρύτρια της εταιρίας, για να καταφέρει να φτάσει στο σημερινό επίπεδο καταξίωσης, ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδος. Οι σπουδές και η ενσωμάτωση της στην κοινωνία της Ελβετίας και μετέπειτα στην Γερμανία, την κράτησαν πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα. Εξασκώντας το επάγγελμα της Γενικής Κομμωτικής, της Αισθητικής, του 3D Μακιγιάζ, της Ποδολογίας, της Ονυχοπλαστικής και της Διαχείρισης Επιχειρήσεων στις προαναφερθέντες χώρες, απέκτησε τις γνώσεις και την επαγγελματική εμπειρία να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίσει.
Η επιστροφή της Ευγενίας Μωυσιάδου στην Ελλάδα και η στελέχωση της οικογενειακής επιχείρησης NIAS στην πόλη της Καβάλας, υπήρξε σταθμός στην επαγγελματικής της καριέρα.  Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιήθηκε η εταιρία ήταν η παροχή υπηρεσιών καλλωπισμού, υγιεινής και ομορφιάς του ανθρώπου καθώς και η εκπαίδευση τους. Η εταιρία στελεχώνει μέχρι και σήμερα, σύγχρονες σχολές NIAS σε όλη την Ελλάδα με υψηλό επίπεδο κατάρτισης, πρωτοπορώντας στην καινοτομία και κατοχυρώνοντας τα προγράμματα εξειδίκευσης! Η κα Μωυσιάδου δηλώνει: << Τίποτα στην ζωή μου δεν ήρθε τυχαία. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι πρέπει να παλέψεις με ότι έχεις για να το πετύχεις!>>. Έτσι λοιπόν θωρακίζοντας την πορεία της έδωσε την σκυτάλη του ομίλου στον Χρήστο Μωυσιάδη, μεταφέροντας τις γνώσεις και την φιλοσοφία που είχε στην νέα γενιά.

NIAS-NIAMO

Η εταιρία, έχοντας πλέον περάσει στα χέρια του Χρήστου Μωυσιάδη έχει πάρει την μορφή που έχει σήμερα. Έχοντας όπλο του τις γνώσεις, την εμπειρία και τις αξίες που περάστηκαν από την προηγούμενη γενιά, ο κ. Μωυσιάδης απογείωσε τον όμιλο NIAS, διατηρώντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες ζωντανές. Η επιτυχία και ο επαγγελματισμός της εταιρίας ήταν σίγουρο ότι θα ελκύσουν εταιρίες πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, ωθώντας τες στην συνεργασία με τον όμιλο NIAS και στην συνεχή εξέλιξη!

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.niamo.gr ήταν  αποτύπωση των ιδεών και των αρχών σε συνδυασμό με τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε. Το NIAMO αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι όταν πιστεύεις σε κάτι και το αγαπάς όλα είναι δυνατά!

Το ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα είναι η λύση για όλους τους επαγγελματίες ή μη, που ασχολούνται με οποιοδήποτε κλάδο ομορφιάς. Η πληθώρα προϊόντων και η ταξινομημένη κατανομή τους, καταστεί εύκολο για κάποιον να αποκτήσει το προϊόν που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Πλήρως καταρτισμένοι συνεργάτες και υπεύθυνοι παραγγελιών βρίσκονται εκεί για να ανταποκριθούν με υπευθυνότητα  σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες που γεννιούνται κατά την παραμονή στον ιστότοπο www.niamo.gr .

Έχοντας μεγάλα ονόματα όπως η Swarovski, ArtisticNail, Wahl, WellaRoubloff, 3TO, SUDAcare, Kemmer και πολλές άλλες το NIAMO προσφέρει την απόλυτη ποιότητα σε συνδυασμό με φανταστικές τιμές!

Επισκέψου τώρα το NIAMO και γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας!

Δεν έχεις παρά να το διαπιστώσεις και μόνος σου!


Εταιρικές Αξίες

Οι βασικές αξίες μας είναι η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα, ο σεβασμός και η πρωτοπορία. Σύμφωνα με αυτές επιχειρούμε και αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Όραμα

Όραμά μας είναι μια εταιρεία – πρότυπο στον κλάδο της ομορφιάς και περιποίησης, η οποία θα παρέχει άριστες υπηρεσίες και θα εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των συναδέλφων, των συνεργατών και των πελατών μας.

Artistic Nail Design

H Artistic Nail Design είναι μια εταιρία, αμερικανικής προέλευσης, η οποία ασχολείται με τον χώρο της ονυχοπλαστικής. Απευθύνεται σε επαγγελματίες τεχνίτες νυχιών που έχουν γνώσεις επί των τεχνικών ημιμονίμου, gel, ακρυλικού, dip & PolygelTM και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Ο όμιλος NIAS είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Artistic Nail Design στην χώρα της Ελλάδας. Η εταιρία αυτή, είναι μια εξελισσόμενη και ανοδικής πορείας εταιρία στον ελλαδικό χώρο, καθότι τα τελευταία χρόνια με την προώθηση και την εγγύηση αποτελεσμάτων που προσφέρουν τα προϊόντα της, έχει εντυπωσιάσει όλους τους επαγγελματίες νυχιών. Όσον αφορά τα διεθνή πρότυπα και standards, η Artistic Nail Design κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη της παγκόσμιας αγοράς.  Η καινοτομία που έγκειται στην φιλοσοφία της και η ικανοποίηση των αναγκών που έχει ένας επαγγελματίας, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι αρχές της. Δε θα μπορούσε λοιπόν μια τέτοια εταιρία να μην έχει θέση στον όμιλο μας και να μη την στηρίζουμε με κάθε δυνατή προσπάθεια!

Φυσικά για όλους τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την Artistic και να προμηθευτούν τα προϊόντα της δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.artisticnail.gr. Το αποτέλεσμα θα σας καθηλώσει!


NIAS Beauty

Ως το μεγαλύτερο event στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα, δε θα μπορούσε να λείπει η συμμετοχή μας. Η Beauty Greece λαμβάνει χώρα 4 φορές κάθε χρόνο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 φορές την Άνοιξη και 2 φορές τον Χειμώνα αντίστοιχα.

Είναι το μέρος στο οποίο οι μεγαλύτεροι επαγγελματίες, πωλητές και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ομορφιάς συναντιούνται για να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη διοργάνωση που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.

Η εταιρίας μας με την ενεργή συμμετοχή της συμβάλει στην αποτελεσματική και φαντασμαγορική περάτωση του event αυτού. Οι καταξιωμένοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της εταιρίας βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο όμιλος στους επαγγελματίες που επισκέπτονται το περίπτερο μας. Με την ευγένεια και την εξειδικευμένη γνώση που μας διακατέχει είμαστε εκεί για να απαντήσουμε σε όλα σας τα ερωτήματα και να σας παρέχουμε την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης!