Εταιρεία

Xenia and Christos photo

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία NIAS ιδρύθηκε το 1960 από την Ευγενία Μωυσιάδου. Η διαδρομή που ακολούθησε η επαγγελματίας και ιδρύτρια της εταιρείας, για να καταφέρει να φτάσει στο σημερινό επίπεδο καταξίωσης, ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδος. Οι σπουδές και η ενσωμάτωσή της στην κοινωνία της Ελβετίας και μετέπειτα στην Γερμανία, την κράτησαν πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα. Εξασκώντας το επάγγελμα της Γενικής Κομμωτικής, της Αισθητικής, του 3D Μακιγιάζ, της Ποδολογίας, της Ονυχοπλαστικής και της Διαχείρισης Επιχειρήσεων στις προαναφερθέντες χώρες, απέκτησε τις γνώσεις και την επαγγελματική εμπειρία ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίσει.
Η επιστροφή της Ευγενίας Μωυσιάδου στην Ελλάδα και η στελέχωση της οικογενειακής επιχείρησης NIAS στην πόλη της Καβάλας, υπήρξε σταθμός στην επαγγελματικής της καριέρα.  Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιήθηκε η εταιρεία ήταν η παροχή υπηρεσιών καλλωπισμού, υγιεινής και ομορφιάς καθώς και η εκπαίδευση. Η εταιρεία στελεχώνει μέχρι και σήμερα σύγχρονες σχολές NIAS σε όλη την Ελλάδα με υψηλό επίπεδο κατάρτισης, πρωτοπορώντας στην καινοτομία και κατοχυρώνοντας τα προγράμματα εξειδίκευσης! Η κα Μωυσιάδου δηλώνει: «Τίποτα στη ζωή μου δεν ήρθε τυχαία. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι, πρέπει να παλέψεις με ό,τι έχεις για να το πετύχεις!». Έτσι λοιπόν, θωρακίζοντας την πορεία της έδωσε την σκυτάλη του Ομίλου στον Χρήστο Μωυσιάδη, μεταφέροντας τις γνώσεις και τη φιλοσοφία που είχε στην νέα γενιά.

NIAS-NIAMO

Η εταιρεία, έχοντας πλέον περάσει στα χέρια του Χρήστου Μωυσιάδη έχει πάρει την μορφή που έχει σήμερα. Με όπλο του τις γνώσεις, την εμπειρία και τις αξίες που περάστηκαν από την προηγούμενη γενιά, ο κ. Μωυσιάδης απογείωσε τον όμιλο NIAS, διατηρώντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες ζωντανές. Η επιτυχία και ο επαγγελματισμός της εταιρείας ήταν σίγουρο ότι θα ελκύσουν εταιρίες πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, ωθώντας τες στην συνεργασία με τον όμιλο NIAS και στην συνεχή εξέλιξη!

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.niamo.gr ήταν  αποτύπωση των ιδεών και των αρχών σε συνδυασμό με τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε. Το NIAMO αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι όταν πιστεύεις σε κάτι και το αγαπάς όλα είναι δυνατά!

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η λύση για επαγγελματίες ή μη, που ασχολούνται με οποιονδήποτε κλάδο ομορφιάς. Η πληθώρα προϊόντων και η ταξινομημένη κατανομή τους, καταστεί εύκολο για κάποιον να αποκτήσει το προϊόν που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Πλήρως καταρτισμένοι συνεργάτες και υπεύθυνοι παραγγελιών βρίσκονται εκεί για να ανταποκριθούν με υπευθυνότητα  σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες που γεννιούνται κατά την παραμονή στον ιστότοπο www.niamo.gr .

Έχοντας μεγάλα ονόματα όπως η Swarovski, ArtisticNail, Wahl, WellaRoubloff, 3TO, SUDAcare, Kemmer και πολλές άλλες το NIAMO προσφέρει την απόλυτη ποιότητα σε συνδυασμό με φανταστικές τιμές!

Επισκέψου τώρα το NIAMO και γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας!

Δεν έχεις παρά να το διαπιστώσεις και μόνος σου!


Εταιρικές Αξίες

Οι βασικές αξίες μας είναι η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα, ο σεβασμός και η πρωτοπορία. Σύμφωνα με αυτές επιχειρούμε και αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Όραμα

Όραμά μας είναι μια εταιρεία – πρότυπο στον κλάδο της ομορφιάς και περιποίησης, η οποία θα παρέχει άριστες υπηρεσίες και θα εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των συναδέλφων, των συνεργατών και των πελατών μας.

Artistic Nail Design

H Artistic Nail Design είναι μια αμερικανική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ονυχοπλαστικής. Απευθύνεται σε επαγγελματίες τεχνίτες νυχιών με γνώσεις σε τεχνικές ημιμόνιμου, gel, ακρυλικού, dip & PolygelTM και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Ο όμιλος NIAS είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Artistic Nail Design στην Ελλάδα. Η εταιρεία αυτή, είναι μια εξελισσόμενη και ανοδικής πορείας εταιρία στον ελλαδικό χώρο, καθότι τα τελευταία χρόνια με την προώθηση και την εγγύηση αποτελεσμάτων που προσφέρουν τα προϊόντα της, έχει εντυπωσιάσει όλους τους επαγγελματίες νυχιών. Όσον αφορά τα διεθνή πρότυπα και standards, η Artistic Nail Design κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη της παγκόσμιας αγοράς.  Η καινοτομία που έγκειται στην φιλοσοφία της και η ικανοποίηση των αναγκών που έχει ένας επαγγελματίας, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι αρχές της. Δε θα μπορούσε λοιπόν μια τέτοια εταιρία να μην έχει θέση στον όμιλο μας και να μη την στηρίζουμε με κάθε δυνατή προσπάθεια!

Φυσικά, για όλους τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την Artistic nail Design και να προμηθευτούν τα προϊόντα της δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.artisticnail.gr. Το αποτέλεσμα θα σας καθηλώσει!


NIAS Beauty

Δεν θα μπορούσε να λείπει η συμμετοχή μας, από το μεγαλύτερο event στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα. Η Beauty Greece λαμβάνει χώρα 4 φορές κάθε χρόνο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 φορές την Άνοιξη και 2 φορές τον Χειμώνα.

Είναι το μέρος στο οποίο συναντιούνται οι μεγαλύτεροι επαγγελματίες, πωλητές και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ομορφιάς, για να πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.

Η εταιρεία μας με την ενεργή συμμετοχή της συμβάλλει στην αποτελεσματική και φαντασμαγορική περάτωση του event αυτού. Οι καταξιωμένοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της εταιρείας βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο όμιλος στους επαγγελματίες που επισκέπτονται το περίπτερο μας. Με την ευγένεια και την εξειδικευμένη γνώση που μας διακατέχει είμαστε εκεί για να απαντήσουμε σε όλα σας τα ερωτήματα και να σας παρέχουμε την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης!