Ποδολογία

Φροντίδα ποδιών

Συχνά πιστεύουμε ότι η καθημερινή φροντίδα των ποδιών μας είναι μόνο θέμα καλλωπισμού και πολλές φορές το αμελούμε βάζοντάς το σε δεύτερη μοίρα. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο! Η φροντίδα των κάτω άκρων μας πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
Οι πιο ευπαθείς ομάδες όπως αυτοί που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, από Ρευματοπάθειες, από φλεγμονές λόγω Εισφρύσεων Νυχιών ή πόνους από Κάλους κ.τ.λ. έχουν έναν λόγο παραπάνω να επισκεφθούν έναν Ποδολόγο – Ποδοθεραπευτή. Αυτός είναι σε θέση να διαγνώσει το εκάστοτε πρόβλημα και να προτείνει ή να εφαρμόσει την κατάλληλη θεραπεία.

Η καθημερινή φροντίδα των ποδιών μας, μπορεί να γίνει και σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να προστατευτ9ούμε από παθήσεις, ιούς και γενικά επίπονες καταστάσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκεται στη διάθεσή σας η εταιρεία SUDA με τα Προϊόντα Ποδολογίας για ειδικές και γενικές περιπτώσεις. Θα τα βρείτε όλα ΕΔΩ.

Η θεραπευτική φροντίδα των ποδιών δεν είναι πολυτέλεια, είναι υγεία!!

Συχνές ερωτήσεις

Υπερκερατώσεις παθολογικής αιτίας, ονυχοεισφρύσεις (νύχια που εισχωρούν στο δέρμα), ονυχοεισφρύσεις με φλεγμονή, μυκητιάσεις, κάλοι – τύλοι σκληροί ή χρόνιοι, ονυχογρυπώσεις (χοντρά-παχιά νύχια), ραγάδες κ.α.

 • Ορθονυχία, αντιμετώπιση ονυχοείσφρυσης και ελικοειδών νυχιών
  Τεχνική πλαστικού ελάσματος, τεχνική ατσάλινου ελάσματος
  Διαβάστε περισσότερα »
 • Κρυοθεραπεία
  Αντιμετώπιση μυρμηγκιάς
  Διαβάστε περισσότερα »
 • Ορθοπλαστική
  Ατομικά προσαρμοζόμενα σιλικονούχα επιθέματα για τα σημεία που επιδέχονται τριβή ή πίεση
  Διαβάστε περισσότερα »
 • Ονυχοπλαστική
  Μερική ή ολική διόρθωση κακοσχηματισμένων ή φαγωμένων νυχιών από κακώσεις, μυκητιάσεις ή ονυχογρυπώσεις και σε νύχια που δεν μεγαλώνουν
  Διαβάστε περισσότερα »
 • Επίδεσμοι
  Προστασία από πίεση ή τριβή, Επιθέματα στις υπερκερατώσεις – ραγάδες – φλεγμονές, προστασία μεταταρσίων κ.λ.π.
  Διαβάστε περισσότερα »
 • Μασάζ
  Μασάζ στα πόδια για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ενεργειακό μασάζ για απόλυτη ευεξία, μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος
  Διαβάστε περισσότερα »

Διαθέτουμε εξειδικευμένα προστατευτικά, νάρθηκες και κρέμες περιποίησης που μπορείτε να προμηθευτείτε και για την περαιτέρω θεραπεία ή περιποίηση των ποδιών σας στο σπίτι.

Η υγιεινή και η φροντίδα των ποδιών απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, με προχωρημένες τεχνικές, γι’ αυτό απευθυνθείτε στον ειδικό ποδολόγο.