Εκπαίδευση

Nias Academy Signage

Κάνε την Oμορφιά Tέχνη και την Tέχνη Eπάγγελμα.

Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και απόκτησε τη θέση που σου αξίζει στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Το ταλέντο και τα όνειρα σου ολοκληρώνονται όταν επιλέγεις ένα από τα επαγγέλματα καλλωπισμού, υγιεινής και ομορφιάς, καθώς η μαγεία του φωτός και των χρωμάτων δημιουργούν εικόνες πολυδιάστατες, ικανές να διεγείρουν πτυχές των ικανοτήτων σου που δεν είχες φανταστεί ποτέ!
Η επαγγελματική εκπαίδευση που παρέχουν οι σχολές NIAS, διαθέτει πρόγραμμα που ωθεί τους εκπαιδευόμενους να κατακτήσουν την κορυφή. Ο κάθε εκπαιδευόμενος αξιοποιεί το 100% του ταλέντου που διαθέτει και αποκτάει την ικανότητα και την εμπειρία να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει κατά την επαγγελματική του αποκατάσταση. Η εξειδίκευση και η προσοχή που του παρέχεται κατά την διαδρομή εκπαίδευσης αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο που είναι απαραίτητο για την μελλοντική του πορεία.

Η επιτυχία και η εξέλιξη είναι συνώνυμα του ομίλου NIAS!

Παρακάτω θα βρεις όλους τους κλάδους εκπαίδευσης της Ακαδημίας μας

Nias Academy Hairdresser
Nias Academy Nails
Nias Academy MakeUp
nias academy apotrixosi

Καινοτομούμε Γιατί Μπορούμε
Στα προγράμματα εκπαίδευσης NIAS δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε νέο εκπαιδευόμενο να εξασκήσει το ταλέντο του και να αναπτύξει την κριτική του ικανότητα. Η γνώση που παρέχεται στον μαθητή δεν είναι μια “ξερή” πληροφορία που απλώς ακολουθεί ο μαθητής κατά την πορεία της εκπαίδευσης του. Η σωστή εκπαίδευση δίνει στον εκπαιδευόμενο την δυνατότητα, μέσω της εμπειρίας που αποκτάει και της πρακτικής του εξάσκησης, να μπορεί να ενσωματώσει τις τεχνικές και τις πληροφορίες που έχει διδαχθεί δημιουργώντας μια δική του τεχνοτροπία και φιλοσοφία. Αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου είναι ο μελλοντικός επαγγελματίας, να γνωρίζει μεν την αρχική μέθοδο και την διαδικασία εφαρμογής της εκάστοτε τεχνικής, αλλά να μη μένει στάσιμος εκεί. Να εξελίσσει συνεχώς  τις τεχνικές και να τις προσαρμόζει στα δεδομένα της εποχής. Αυτό σημαίνει ποιοτική εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει NIAS.

Ποιοτική Και Όχι Εμπορική Εκπαίδευση
Στην Ακαδημία μας δίνουμε έμφαση στην ανθρώπινη δυναμική και τον χαρακτήρα του κάθε εκπαιδευόμενου. Μοναδικό μας μέλημα είναι η άρτια και σωστή εκπαίδευση των μελλοντικών επαγγελματιών του χώρου ομορφιάς, καθώς και η επαγγελματική τους κατάρτιση. Αποσκοπούμε καθαρά στην ποιότητα της εκπαίδευσης, των προϊόντων και των αποτελεσμάτων, χωρίς να δίνουμε έμφαση σε κάθε είδους διαδικασίες εμπορικού χαρακτήρα. Ο εκπαιδευόμενος έχει στην διάθεση του μια τεράστια γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και παγκόσμιου βεληνεκούς να εκμεταλλευτεί και να επωφεληθεί της χρήσης τους. Στηρίζουμε τους μελλοντικούς μας επαγγελματίες γιατί αυτοί αποτελούν το μέλλον και την εξέλιξη στον χώρο της ομορφιάς! Μοναδικό μας κέρδος είναι το χαμόγελο και η ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα έχει κάποιος, όταν ολοκληρώσει κι αποκτήσει το πτυχίο του στον τομέα που επιθυμεί!

Οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσουν!

Κάλεσέ μας στο 2510230900 ή κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ