Εκπαίδευση

Nias Academy Signage

Κάνε την Oμορφιά Tέχνη και την Tέχνη Eπάγγελμα.

Σπούδασε κοντά μας για να μετατρέψεις το ταλέντο σου σε όπλο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα όνειρά σου! Επίλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και άσε τη μαγεία των χρωμάτων και των αισθήσεων να σε ταξιδέψουν στον χώρο της ομορφιάς, διεγείροντας πτυχές των ικανοτήτων σου που δεν είχες φανταστεί ποτέ!  
Η επαγγελματική εκπαίδευση που παρέχουν οι σχολές NIAS, διαθέτει πρόγραμμα που ωθεί τους εκπαιδευόμενους να κατακτήσουν την κορυφή. Ο κάθε εκπαιδευόμενος αξιοποιεί το 100% του ταλέντου του και αποκτάει την ικανότητα και την εμπειρία να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της επαγγελματικής του καριέρας. Η εξειδίκευση και η προσοχή που του παρέχεται κατά τη διαδρομή εκπαίδευσης αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο που είναι απαραίτητο για τη μελλοντική του πορεία.

Η επιτυχία και η εξέλιξη είναι συνώνυμα του ομίλου NIAS!

Παρακάτω θα βρεις όλους τους κλάδους εκπαίδευσης της Ακαδημίας μας

Nias Academy Hairdresser
Nias Academy Nails
Nias Academy MakeUp
nias academy apotrixosi

Καινοτομούμε Γιατί Μπορούμε
Στα προγράμματα εκπαίδευσης NIAS δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε νέο εκπαιδευόμενο να εξασκήσει το ταλέντο του και να αναπτύξει την κριτική του ικανότητα. Η γνώση που παρέχεται στον μαθητή δεν είναι μια “ξερή” οδηγία που απλώς θα πρέπει να ακολουθήσει. Η σωστή εκπαίδευση δίνει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα, μέσω της πρακτικής εξάσκησης, να μπορεί να ενσωματώσει τις τεχνικές και τις πληροφορίες που έχει διδαχθεί δημιουργώντας μια δική του τεχνοτροπία και φιλοσοφία. Αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου είναι ο μελλοντικός επαγγελματίας, να γνωρίζει μεν την αρχική μέθοδο και τη διαδικασία εφαρμογής της εκάστοτε τεχνικής, αλλά να μη μένει στάσιμος. Να εξελίσσει συνεχώς  τις τεχνικές και να τις προσαρμόζει στα δεδομένα της εποχής. Αυτό σημαίνει ποιοτική εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει NIAS.

Ποιοτική Και Όχι Εμπορική Εκπαίδευση
Στην Ακαδημία Nias δίνουμε έμφαση στην ανθρώπινη δυναμική και τον χαρακτήρα του κάθε εκπαιδευόμενου. Μοναδικό μας μέλημα είναι η άρτια και σωστή εκπαίδευση των μελλοντικών επαγγελματιών του χώρου ομορφιάς, καθώς και η επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ο εκπαιδευόμενος έχει στη διάθεσή του μια τεράστια γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και παγκόσμιου βεληνεκούς να εκμεταλλευτεί και να επωφεληθεί της χρήσης τους. Στηρίζουμε τους μελλοντικούς μας συναδέλφους γιατί αυτοί αποτελούν το μέλλον και την εξέλιξη στον χώρο της ομορφιάς! Μοναδικό μας κέρδος είναι το χαμόγελο και η ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα έχει κάποιος, όταν αποκτήσει το πτυχίο του στον τομέα που επιθυμεί!

Οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσουν!

Κάλεσέ μας στο 2510230900 ή κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ