Παρουσίαση Ελασμάτων Ορθονυχίας 3ΤΟ στην Ακαδημία NIAS

Παρουσίαση Ελασμάτων Ορθονυχίας 3ΤΟ στην Ακαδημία NIAS

Στις 21-01-2020 στην Ακαδημία NIAS πραγματοποιήθηκε παρουσίαση ελασμάτων ορθονυχίας 3TO, από την ποδολόγο και καθηγήτρια της Ακαδημίας Ξένια Χασάπη. Την παρουσίαση αυτή παρακολούθησε το τμήμα Ποδολογίας του ΙΕΚ ΚΑβάλας.

Ένα πρόβλημα που συναντάμε στην καθημερινότητα μας αλλά δε δίνουμε πολύ βαρύτητα στην σημαντικότητα του , είναι η είσφρυσης όνυχος. Κυρίως στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μας, συναντάμε περιπτώσεις που το νύχι εισέρχεται μέσα στο δέρμα προκαλώντας πόνους ή ακόμα και σοβαρούς τραυματισμούς (είσφρυση). Η λύση για το πρόβλημα αυτού του προβλήματος είναι πολύ απλή και ακούει στο όνομα “Ελάσματα Ορθονυχίας 3ΤΟ”. Με τις τεχνικές ελασμάτων 3ΤΟ, ο ασθενής νιώθει από το πρώτο λεπτό της τοποθέτησης του τεράστια ανακούφιση. Ο χρόνος θεραπείας  ποικίλει, ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος που αντιμετωπίζει και την περίπτωση της είσφρυσης.

Οι τεχνικές τοποθέτησης, δεν χρειάζονται σεμινάριο για να μπορεί ο τεχνίτης να της εφαρμόσει στους ασθενείς. Απευθύνονται τόσο σε έμπειρους αλλά και σε νέους στο επάγγελμα. Τα ελάσματα είναι δομημένα έτσι ώστε να είναι σχεδόν αόρατα και να μη εμποδίζουν τον ασθενή στις καθημερινές δραστηριότητες του.

Μπορείτε να δείτε όλες τις τεχνικές πιο αναλυτικά πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:

Podostripe
Podofix
COMBiped
3TO Plus+