Εκπαίδευση

3TO-plus-τεχνική

Θεραπεία με 3TO PLUS®

To έλασμα 3TO Plus+®  προσφέρει γρήγορη κι αποτελεσματική βοήθεια στις περιπτώσεις ασθενών με είσφρυση, κυρτά νύχια κι άλλων ειδών παραμορφώσεων των νυχιών. Το έλασμα τριών-μερών γαντζώνεται κάτω και από τις δύο πλευρές των νυχιών, επιτρέποντας στο έλασμα την σταδιακή ανασήκωση των άκρων του νυχιού.

Το 3ΤΟ Plus+®  είναι διαθέσιμο σε δυο διαφορετικά μεγέθη για λεπτά και πιο παχιά νύχια. Το σύρμα 0.25 είναι για κανονικά προς λεπτά νύχια και το 0.30 είναι για πολύ παχιά νύχια. Το γάντζο είναι προκαθορισμένο και χρειάζεται μόνο να προσαρμοστεί στο πάχος του νυχιού. Οι άκρες του ελάσματος “δένονται” με το 3ΤΟ PLUS pad, το οποίο κολλάται πάνω στο νύχι.

Έτσι επιτυγχάνεται η τέλεια προσαρμογή, η αξιόπιστη υποστήριξη και η μέγιστη αποτελεσματικότητα!

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το 3TO Plus+®  έχει μια συνεχή αλλά ήπια ισχύ κάμψης στο νύχι λόγω της δύναμης επαναφοράς του σύρματος. Με αυτό τον τρόπο το έλασμα μπορεί να διορθώσει ακόμα και τις ακραίες παραμορφώσεις νυχιών. Διαλέγοντας την κατάλληλη ισχύ σύρματος, μπορεί να προσαρμοστεί η πίεση που ασκείται στο νύχι ανάλογα το πόρισμα της εξέτασης.

ΣΤΟΧΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η θεραπεία του ελάσματος 3TO Plus+®  ενεργοποιεί την υγιή ανάπτυξη του νυχιού. Λόγω της άμεσης ανασήκωσης των άκρων της είσφρυσης, ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και κατά συνέπεια βελτιώνει την γενική κατάσταση του ασθενούς άμεσα. Παρομοίως, ισχυρά κυρτά νύχια μπορούν να θεραπευτούν αποτελεσματικά με την θεραπεία που παρέχει το έλασμα 3ΤΟ Plus+® .

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΒΗΜΑ 1

  • Αφού επιλέξετε το πάχος του ελάσματος από τις δύο διαφορετικές διαμέτρους, οι δύο γάντζοι προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στις άκρες του νυχιού.

ΒΗΜΑ 2

  • Το 3TO Plus+ μαξιλαράκι κολλάται στο νύχι με την ειδική κόλλα Ortho Glue. Στην συνέχεια γαντζώνονται κάτω από το νύχι και η άλλη άκρη τοποθετείται κάτω από το πλαστικό μαξιλαράκι Plus pad.

ΒΗΜΑ 3

  • Οι άκρες του σύρματος, αφού προσαρμοστούν σφραγίζονται με το Pedigel. Η τοποθέτηση του ελάσματος παίρνει μόλις μερικά λεπτά και είναι μετά βίας διακριτό για τον ασθενή.

ΒΗΜΑ 4

  • Όταν το 3TO Plus+ είναι έτοιμο, ανασηκώνονται σταδιακά οι άκρες του νυχιού λόγω της ισχύς επαναφοράς του σύρματος. Ανακουφίζει άμεσα απο τον πόνο κι έχει ένα θετικό αποτέλεσμα στην θεραπεία μιας πιθανής φλεγμονής.

Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τις  γενικές ομάδες ασθενών.

    Φόρμα επικοινωνίας

    Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας;

    Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2510 230900 ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.