Χριστουγεννιάτικα Σχέδια με την ArtisticNail

Χριστουγεννιάτικα Σχέδια με την ArtisticNail

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αφού στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας είπαμε να στολίσουμε και τα νύχια μας για να ταιριάζουν στο κλίμα της εποχής!

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα τα σχέδια που δημιούργησε η ομάδα της ArtisticNail ταιριάζουν απόλυτα στην διάθεση των Χριστουγέννων και την χειμωνιάτικη περίοδο.
Τα Χριστούγεννα και γενικά την περίοδο των εορτών, τα χρώματα που κυριαρχούν και κλέβουν την παράσταση δεν είναι άλλα παρά οι αποχρώσεις του Κόκκινου, Πράσινου, Μπλε και φυσικά τα διαχρονικά και ανεξαρτήτου περιόδου Μαύρο-Άσπρο-Ασημί και Χρυσό. Αυτό όμως που δίνει αυτή την έξτρα νότα της εντύπωσης των εορτών είναι η αίσθηση του χιονιού και των χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών που αποτυπώνονται πάνω στα νύχια. Μια δαντέλα (mandala lines), μια χριστουγεννιάτικη μπάλα, μια χιονόμπαλα, ένας χιονάνθρωπος ή ακόμα κι ένας Άγιος Βασίλης αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής και της επιλογής των πελατών μας και φέτος. Οι δημιουργίες που μπορεί ένας τεχνίτης νυχιών να αποτυπώσει πάνω σε ένα νύχι έχουν μόνο όριο την φαντασία! Όπως λέει μια έκφραση στο εξωτερικό “Sky is the Limit” που πάει να πει ότι πραγματικά το μόνο όριο που μπορούμε να θέσουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο ουρανός!

Χρησιμοποιώντας τα εξαιρετικής ποιότητας πινέλα της Roubloff σε συνδυασμό με τα χρώματα Ημιμόνιμου και Ακρυλικού της εταιρίας, μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Για τους λάτρες της ταχύτητας σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά σχέδια, μπορεί ένας τεχνίτης νυχιών να χρησιμοποιήσει μεταλλικές πλακέτες με έτοιμα σχέδια που με την χρήση της στάμπας σιλικόνης και των χρωμάτων Artistic Revolution μπορεί να κάνει “θαύματα”. Το σίγουρο προϊόν που δε μπορεί παρά να δημιουργήσει την μεγαλύτερη αίσθηση δέους και εντύπωσης είναι φυσικά τα μαγικά Swarovski Strass for Nails. Με μόνο λίγους συνδυασμούς κρυστάλλων Swarovski ένα νύχι μπορεί να εκτινάξει την λάμψη και την αισθητική του στα ύψη! Φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας όλη την γκάμα της εταιρίας Swarovski.

Στην εικόνα των σχεδίων της Artistic Nail Design μπορείτε να δείτε παρακάτω τις κατηγορίες των προϊόντων που χρησιμοποιήσαμε για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε κι εσείς παρόμοια ή ακόμα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα σχέδια και να μεταφέρετε στους πελάτες σας την λάμψη και την μαγεία των Χριστουγέννων.