Σεμινάρια Nail Art με την Νάνσυ Παλτόγλου

Σεμινάρια Nail Art με την Νάνσυ Παλτόγλου

Για πρώτη φορά στην πόλη της Καβάλας, η μοναδική Νάνσυ Παλτόγλου!!

Πάρε κι εσύ μέρος στα Σεμινάρια Nail Art και απόκτησε την εμπειρία, την γνώση και την τεχνική που χρειάζεται για να συμβαδίζεις με τις απαιτήσεις του επαγγέλματος της Ονυχοπλαστικής.

Το Nail Art είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας ενός τεχνίτη νυχιών. Όπως και στην ζωγραφική έτσι και στα νύχια ο κάθε επαγγελματίας τεχνίτης αφήνει το δικό του “στίγμα” στον χώρο ομορφιάς. Αυτό σημαίνει ότι με την εμπειρία και τις γνώσεις που κατέχει, δημιουργεί σχέδια που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα και αποτυπώνουν το ταλέντο του, πάνω στην τέχνη των νυχιών. Ο καθένας μας μέσα του κρύβει έναν μικρό ή μεγάλο καλλιτέχνη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει έναν τρόπο να διεγείρει αυτό το κομμάτι του εαυτού του.  Τα σεμινάρια αυτά έχουν βασικό σκοπό να ξεκλειδώσουν και να αναδείξουν αυτό το ταλέντο, προσφέροντας απλόχερα γνώση και μυστικά που θα βοηθήσουν τον καθένα μας να βρει την δική του δημιουργικότητα και κατά συνέπεια την προσωπικότητα του στην τέχνη του Nail Art.

Τα Σεμινάρια αυτά χωρίζονται σε 4 θεματολογίες:
  • Basic Lines
  • Mandala Lines
  • Laces with Flowers
  • Tattoo Flowers

Basic Lines: Κόστος σεμιναρίου 80€
17 Νοεμβρίου 2018 Ώρες: 10:00-14:30

Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης γραμμικού σχεδίου για κάθε επαγγελματία τεχνίτη. Η βάση όλων των τεχνικών του Nail Art έχει την ίδια αρχή με την ζωγραφική. Η σωστή δόμηση της δημιουργίας γραμμικού σχεδίου θα βοηθήσει τον κάθε τεχνίτη να αποτυπώσει την φαντασία του πάνω στο σχέδιο, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μη ξεχνάμε ότι οι σωστές και δυνατές βάσεις είναι τα θεμέλια της επιτυχίας.

Mandala Lines: Κόστος σεμιναρίου 80€
17 Νοεμβρίου 2018 Ώρες: 15:30-20:00

Σεμινάριο εκπαίδευσης γραμμικού σχεδίου Mandala Lines. Η λέξη “Mandala” σαν λέξη από μόνη της σημαίνει “κύκλος” κι έχει ρίζες από την αρχαία Ινδία. To 1973 o Jung έγραψε ότι “Μια Mandala είναι η ψυχολογική έκφραση του συνόλου του εαυτού”. Με απλά λόγια, μπορούμε να εκφράσουμε τον πραγματικό μας εαυτό με μια Mandala. Μάθε λοιπόν την τεχνική δημιουργίας γραμμών Mandala και δείξε τον πραγματικό σου εαυτό μέσω των σχεδίων σου!!

Laces with Flowers: Κόστος σεμιναρίου 90€
18 Νοεμβρίου 2018 Ώρες: 09:30-14:30

Σεμινάριο ζωγραφικής με ημιμόνιμο συνδυασμένο με γραμμικό σχέδιο. Τα λουλούδια όντας αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας δε μπορούν να λείπουν από τα σεμινάρια Nail Art της Νάνσυ Παλτόγλου. Συνδύασε το γραμμικό σχέδιο, με την μαγεία των λουλουδιών και δημιούργησε ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό!

Tattoo Flowers: Κόστος σεμιναρίου 90€
18 Νοεμβρίου 2018 Ώρες: 15:30-20:30

Σεμινάριο γραμμικών λουλουδιών. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε βήμα-βήμα την δημιουργία λουλουδιών μέσω του γραμμικού σχεδίου. Με λίγη πρακτική εξάσκηση και φαντασία, αφού ολοκληρώσετε το σεμινάριο αυτό, θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας όλες τις απαιτήσεις ενός πελάτη, όσον αφορά την δημιουργία λουλουδιού στο νύχι.

Τα παραπάνω Σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες τεχνίτες του τομέα της Ονυχοπλαστικής, ασχέτως του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να είναι έμπειροι τεχνίτες με εξειδικευμένες γνώσεις. Μπορεί να το παρακολουθήσει ακόμα κι ένας αρχάριος τεχνίτης!

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής πατώντας  ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2510 230 900 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:
e-mail: marketing@niamo.gr